Tuesday, October 24, 2006

Follow that car!



Så er det vist tid til næste kapitel i vores måske pt ikke helt forunderlige rejse! Efter en mindre uoverensstemmelse om hvorvidt Ehtiopian Airlines skulle betale vores mad og drikke i Dubai lykkedes det os at checke ud, komme til lufthavnen, og komme med flyet. Det var en ældre model - ikke noget med film og musikkanaler - til gengæld var der kun 24 passagerer med, så vi kunne snildt okkupere 3 sæder hver, og dermed ligge ned og sove.

Indflyvningen til Kathmandu var superflot med klart vejr, så vi rigtig kunne se de der berømte bjerge. Desværre varede euforien kun kort. Vores bagage dukkende nemlig ikke op (måske var det derfor de nepalesiske gæstearbejdere havde skrevet KATHMANDU med kæmpestore bogstaver ud over deres mange kasser!). Ydermere viste den afhentning vi var blevet lovet af MS sig endnu en gang at være en illusion. Således udstyret med en ’Property irregularity report’ og beskeden ’kom igen på torsdag’, begav vi os ud i den ubeskriveligt kaotiske trafik med en oldgammel taxichauffør. Sara og Jakob, som har været i Kathmandu før, havde en ide om hvor vi skulle hen, men der gik ikke længe før vi måtte erkende at vi var faret vild – helt vild. Det med adresser er ikke noget man bruger her og det hjalp heller ikke at ringe, da det var helligdag og der ingen var på MS kontoret. Heldigvis gælder det jo af og til, at når nøden er størst er hjælpen nærmest, og frem for vores åsyn åbenbarede sig en ved en helt usandsynlig tilfældighed: EN MS BIL! Sara ignorerede med heltemod den livsfarlige trafik, sprang ud af taxaen og fik stoppet MS bilen. Efterfølgende fik jeg mulighed for at ytre den sætning jeg aldrig troede jeg ville få mulighed for at ytre: ’FOLLOW THAT CAR”!

Nu sidder jeg så på MS’ meget udmærkede gæstehus med grønt hår og to par underbukser til to år!

3 Comments:

At 9:59 AM , Anonymous Anonymous said...

Vi vil se billeder af Karens grønne hår!!!!!

 
At 4:50 PM , Anonymous Anonymous said...

Har du nogensinde ejet mere end 2 par underbukser, Torsten??? Jeg troede kun du havde et par, som du vendte, når behovet opstod!!!

 
At 7:34 PM , Anonymous Anonymous said...

Hvad sker der med de der sværdbærende mænd? Nu har I vel ikke overført jeres gå i byenvaner til Dubai?

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home